Bio-balance Rode Rijst-riz Rouge Tabl 90

CNK: 2932333

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Bio-balance Rode Rijst-riz Rouge Tabl 90

Voor normale cholesterolwaarden


Richtprijs

€ 22,95

Gegevens

Een puur en gestandaardiseerd extract van rode gist rijst ter ondersteuning van normale cholesterolwaarden.

Meer informatie

Breedte 88 mm.
Hoogte 140 mm.
Nut AS238/55
Diepte 27 mm.
Indicaties

Voor normale cholesterolwaarden

Gebruik

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd in te nemen. Houd u aan de aanbevolen dosering. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoedingsperiode, tenzij zo aanbevolen door uw arts. Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Samenstelling

samenstelling per tablet :

Rood gegist Rijstpoeder (Monascus purpureus) 315 mg waarvan monacolin K 10 mg, microkristallijne cellulose, dicalcium fosfaat, hydroxymethylcellulose en talk en polyethyleenglycol, titaniumdioxide en ijzeroxide, silicium dioxide, magnesiumzouten van vetzuren.

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding
Contra Indicatie

Niet geschikt voor kinderen, adolescenten, zwangere en lacterende vrouwen, 70-plussers, bij lever-, nier- of spierproblemen, bij gebruik van geneesmiddelen die interactie kunnen geven (bijv. cholesterolverlagers) en bij zij die statines niet goed verdragen. Vraag raad aan uw apotheker of arts. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Merk Pharma Nord