Soria Maca Mgdose Vit Complex Tabl 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Samenstelling:Lepidium meyenii extract 700 mg, stabilisator: cellulose, desintegratiemiddel: natriumcroscarmellose; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Standaardisatie per tablet: macamides 3,5 mg

Eigenschappen:algemeen tonicum, vitaliserend, libido-verhogend, vruchtbaarheidsbevorderend, herstelt de hormonale balans

Maca behoort tot de Brassicacea en is een groente (verwant aan de radijs) afkomstig uit het Peruviaanse Andesgebergte (3000-4500m). Maca werd al gebruikt door de Inca's en werd met succes aangewend door de Spaanse kolonisten om de vruchtbaarheid van hun dieren op gang te brengen. Maca wordt ook wel de ginseng van de Andes genoemd.

De wortel heeft een hoge nutritionele waarde. Het bevat 60-75% koolhydraten, 10-14% proteïnen, 8,5% vezels en 2,2% vetten. Maca is rijk aan mineralen zoals calcium, kalium, ijzer, jodium, koper, mangaan, selenium en magnesium. Het bevat polysachariden, vetzuren (linoleenzuur, palmitinezuur en oleïne), essentiële aminozuren (fenylalanine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, valine, threonine, etc.), uridine en malaat. De belangrijkste actieve bestanddelen zijn (1R,3S)-methyltetrahydrocarboline-3-carboxylzuur, die de cognitieve functies en zenuwfuncties verbetert en de alcaloïden macaïne, macaradine en macamide die de vruchtbaarheid bevorderen. De proteïnen, nutriënten en aminozuren dragen ook bij tot een verbetering van de seksuele potentie. De plant bevat glucosinolaten, waaronder p-methoxybenzylisothiocyanaat met afdrodisïerende eigenschappen en fytosterolen. Maca moduleert en herstelt de hormonale balans. De macaïne-alcaloïden werken in op de hypothalamus-hypofyse as waardoor de geslachtsklieren, bijnieren, pancreas en schildklier gunstig worden beïnvloed. Maca werkt als een natuurlijke DHEA.

Maca is een adaptogeen en verhoogt het aanpassingsvermogen aan ongunstige omstandigheden. Het verbetert in het bijzonder de bijnierfunctie. Klinische studies tonen aan dat Maca de kwaliteit van het sperma verbetert, het libido verhoogt en seksuele disfunctie verbetert. Daarnaast is Maca ook een algemeen tonicum die het prestatievermogen, de mentale alertheid en de weerbaarheid verbetert.

Indicaties:vruchtbaarheidsproblemen (verminderde kwaliteit van spermacellen), laag libido, vrouwelijk hormonaal onevenwicht, fysieke of psychische vermoeidheid gerelateerd aan stress

Gebruik

1 tablet per dag, 's morgens

Samenstelling

Lepidium meyenii extract 700 mg, stabilisator: cellulose, desintegratiemiddel: natriumcroscarmellose; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Standaardisatie per tablet:
Macamides: 3,5 mg

Indicatie

vruchtbaarheidsproblemen (verminderde kwaliteit van spermacellen), laag libido, vrouwelijk hormonaal onevenwicht, fysieke of psychische vermoeidheid gerelateerd aan stress

Contra indicatie

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding, bij nierinsufficiëntie, prostaataandoeningen.

Gegevens
CNK3511599
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Hoeveelheid verpakking30